Kardiyovasküler Hastalıklarda Güncel Tıbbi Tedavi Yaklaşımları - Ömeroğlu, Muhiddin; Çanga, Yiğit; Şafak Arslanhan, Aylin; Koç, Lütfullah Zahit; Yakışan, Turab; Koç, Şahbender; Gülşen, Sevgi; Coşkuner, Muhammed Ali; Kapanşahin, Tuğba; Aydın, Sidar Şiyar; Şahin, Sait Emir; Güven, Gökhan; et al. (2023)
Bu kitabın kardiyoloji alanındaki güncel tıbbi tedavi yaklaşımlarını kapsaması planlanmıştır. Konular etiyolojik ya da tanısal süreçlerden çok güncel tedavi yaklaşımları açısından ele alınmaya çalışılmıştır. Bölüm yazarlarımız bu bakış açısıyla konularını derlemişler ve kitabın oluşmasını sağlamışlardır.