Plastik Sanatlar Alanında Baskıresim Üzerine Yaklaşımlar-1 - Akbaş Demir, Hatice; Parsıl, Ümit; Özçelikçi Taşören, Birgül; Çınar, Semih; Uğuz, Özgür; İnan, Emre and Altın Akkaya, Merve (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2024)
-