Plastik Sanatlar Alanında Günümüz -Cam-Seramik-Çini Sanatçı Seçkileri-1 - Yalçın, Burhan; Bedel Özek, Serap; Tok, Serkan; Görgünay, Gamze; Morkoç, Mehtap; Gümüş Akman, Nagihan; Tezcan, Dilek; Güneş, Canan; Ertürk, Kadir; Er, Ahmet Cüneyt (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2024)
Düşüncelerimizi Renklendiren ve Duygularımızı Özgürlüğün En Çıplak Haliyle İfade Eden Bir Kişilik ‘’Atilla Galatalı’’ Burhan YALÇIN Çini Sanatı Serüvenine Yeni Yaklaşımlar Genç Sanatçı “Faruk Kırlı” Eda DEMİR TOSUNOĞLU Seyit Taha Baydar’ın Sıcak Cam ile Sanatsal Diyaloğu Serap BEDEL ÖZEK Alev Ebüzziya Siesbye’nin Seramik Eserleri Serkan TOK İzmir’in Seramik Dünyasındaki Hazinesi “Mehmet Tüzüm Kızılcan” Gamze GÖRGÜNAY Işıl Tüfekci Ardıç’ın Son Dönem Çalışmalarına Bir Bakış: Kişisel Tarihin Oyun Hali Mehtap MORKOÇ Toplumsal Gerçeklikleri Estetik Bir Zeminde Eleştirel Perspektifle Yorumlayan Sanatçı: Fidan Tonza Helvacıkara Nagihan GÜMÜŞ AKMAN Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Avanos Çömlek Ustası Mustafa Uluada Dilek TEZCAN Ayfer ve Sabit Karamani: Sanatın ve Seramiğin İzinde Bir Yaratıcı Ortaklık Canan GÜNEŞ Hasan Şahbaz: Toprağın Sanata Dönüşümü Kadir ERTÜRK Kültürel Mirasın Işığında Çağdaş Bir Seramik Sanatçısı: Hülya Ak Ahmet Cüneyt ER