Çeşitli Endodontik Materyallerin Kemik İçi İmplantasyonu ile Biyokompatibilitelerinin ve Doku Yanıtlarının Histopatolojik Olarak Araştırılması - Dinçol, Muzaffer Emin (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2024)
-