Aterosklerotik Koroner Arter Hastalığı ve Koroner Kollateral Dolaşımın Klinik Önemi - Çapar, Gazi; Güler, Yeliz; Akgün, Hüseyin; İbişoğlu, Ersin and İnci, Yusuf and Göksu, Muhammed Mert and Üredi, Günseli and Genç, Ömer and Yıldız, Ufuk and Acar, Gamze and Şen, Furkan and Nail Bilen, Mehmet and Sali Halil, Ufuk and Özdoğan, Göksenin Cansu and Erdoğan, Aslan and Tekin, Deniz Dilan Naki and Çetin, İlyas (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2024)
-