Her Yönüyle Spor Araştırmaları IV - Çağlıyan Erdoğan, Hande; Yılmaz, Coşkun; Buzdağlı, Yusuf; Koz, Mitat; Cin, Merve; Güngör, Abdulselam; Aydın, Oktay; Aykut, Taner; Cömert, Alpaslan; Çelik, Hüsniye; Gıdık, Osman; Çelik, Mevlüt; et al. (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Kitabımızda “Kardiyovasküler ve Pulmoner Sistemin Egzersize Adaptasyonu”, “Futbolcularda Solunum Kas Antrenmanı”, “Kuvvet Antrenmanlarında Yeni Yaklaşımlar: Cluster Set Modelleme Örneği”, “Farklı Yoğunlukta Uygulanan Egzersizin Serebral Kan Akışına ve Bilişsel Fonksiyonlar Üzerine Etkisi”, “U15 Erkek Güreşçilerde Tabata Antrenmanının Çeşitli Motorik Özellikler ve Güreş Performansı Üzerine Etkisi”, “8 Haftalık Kalistenik Antrenmanların 10-12 Yaş Arası Badmintoncularda Çeviklik, Esneklik ve Sıçrama Üzerine Etkisi”, “İlkokul Öğretmenlerin Çocuğa Yönelik Şiddet Duyarlık Düzeylerinin Sportif Aktivite ve Farklı Değişkenler Açısından İncelenmesi”, “Belediyede Çalışan Personelin Yaşam Becerilerinin Sportif Aktivite ve Farklı Değişkenler Açısından İncelenmesi”, “Spor Merkezine Giden Bireylerin Algıladıkları Değer” ve “Yetişkinlerin Serbest Zamanları İçerisinde İnternet Kullanımlarının İncelenmesi” konuları bilimsel yöntemlerle incelenerek bölümler halinde sunulmuştur.