Temel Moleküler Biyoloji - İncekara, Ümit and Taşkın, Mesut and Karataş, Erkan and Özkanlar, Seçkin and Özdemir Tozlu, Özlem and Topal Kızıloğlu, Halime and Çağlar, Hasan Onur and Arslan, Mehmet Enes and Şanlı, Fatma and Karataş, Ömer Faruk and Aytatlı, Abdulmelik and Karadağ, Abdullah and Dirican, Ebubekir and Yazıcı, Ayşenur and Bezirganoğlu, İsmail and Şimşek Geyik, Merve and Yazıcılar, Büşra and Muslu, Selman and Turan, Murat and İlhan, Emre and Eroğlu, Gözde Büşra and Kasapoğlu, Ayşe Gül (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
-