Ventriküler Aritmiler ve Ani Kardiyak Ölüm - Arslan, Gamze Yeter; Omar, Muhammed Bahadır; Özen, Kaya; Çamcı, Sencer; Avcuoğlu, Emrah; Ulukan, Halegül; Yılmaz, Ömer Faruk; Dural, İbrahim Etem and Sezgin, Ali and Şahin, Mehmet Murat and Bekar, Lütfü and Sarıoğlu, Güney and Sertdemir, Ahmet Lütfü and Şahin, Ahmet Taha and Böyük, Ferit and Aktemur Özalp, Tuğba and Doğan, İffet and Artaç, İnanç and Kandemir, Şerif Ahmet and Özyaşar, Mehmet and Bayraktar, Muhammet Fatih and Hidayet, Şıho and Kerkütlüoğlu, Murat and Göçer, Kemal and Erselcan, Kubilay and Çelik, Aykan and Yurtdaş, Mustafa and Üstün, Güngör and İskender, Hakan and; ürk, Nurcemal and; türk, Emre and; y, Murat and; an, Lütfullah and; et al. (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Kitabımızda, ventriküler aritmiler ve ani kardiyak ölüm epidemiyolojisi ve patofizyolojisinden ileri girişimsel tedavilerine kadar enine boyuna tartışılmıştır. Bu konuda Türkçe kaynaklar oldukça kısıtlıdır ve kitabımız bu nedenle önem arz etmektedir.