0-6 Yaş Dönem Çocuğu Ruhsal Gelişimi ve Ruh Sağlığı - Şirin, Hande; Derin, Songül; Kavurma, Canem; Sürer Adanır, Aslı; Uzun, Necati; Ünver, Hatice; Gizli Çoban, Özge; Önder, Arif; Randa, Zehra Ece; Altun, Hatice; Kara, Aziz; Şahbudak, Begüm; et al. (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Bu kitap birden fazla uzman tarafından, güvenilir bilgilerin olduğu 0-6 yaş dönemi çocukların ruhsal gelişim süreçleri ve oluşabilecek duygusal davranışsal sorunları sizlerin de anlayabileceğini düşündüğümüz bir dilde bilimsel temelde özenle hazırlandı.