Baş Boyun Kanserleri - Küçüktağ, Zülküf; Mutlu, Murad; Kaya, Altan; Aytaç, İsmail and Güzel, Berkay and Kumbul, Yusuf Çağdaş and Kaplan, Büşra and Özlügedik, Samet and Cebeci, Süleyman and İriz, Ayşe and Kılıç, Caner and Koci, Mert Burak and Orhan Kubat, Gözde and Özyılmaz, Cemal and Saygı Uysal, Gökçe and Tetik, Fatih and Cebeci, Süleyman and Karaoğullarından, Ayşe and Yılmaz, Eren and Başaran, Bora and Ünal, Asude and Çeçen, Ayşe and Öğreden, Şahin and Tekin, Semih and Özdoğan, Aykut and Dağlı, Muharrem (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
-