Eczacılıkta İşletme ve Yönetim - Erdoğan, Özlem Nazan; Uzun, Mehmet Barlas; Bilgener, Emrah; Aksu, Neşe Buket; Özkaya, Yağmur; Üstel, İsmail; Sakınç, S. Öznur; Özçelikay, Gülbin; Parsana, Benan; Çalıkuşu, Ayça Nilüfer; Özkaya, Yağmur; Arslan, Miray; et al. (2023)
Eczacılık mesleği, sürekli olarak sağlık, teknoloji ve hastaların ihtiyaçlarındaki ilerlemeler tarafından şekillendirilen dinamik bir evrim içindedir. Bu sürekli değişen zeminde, son yıllarda eczacılık mesleği hasta odaklı uygulamalar merkezinde tekrar yapılanırken, yönetim becerilerinin önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Bu kitap, eczacılık mesleğinin değişen doğası ile yönetim becerileri arasındaki hayati ilişkiyi aydınlatmaya çalışmaktadır.