Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği - Bardakçı, Sait; Pekerşen, Yeliz; Arslan, Rahim; Yıldırım, Hacı Mehmet; Diker, Oğuz; Arslan Ayazlar, Reyhan; Ayazlar, Gökhan; Mutlu, Hakan Tahiri (2023)
Bu kitabın amacı, bilimsel araştır-ma sürecinde rol alan araştırmacılara bilimsel araştırmalarda yayın etiği konusunda kavramsal boyutta katkı sağlamaktır.