Tarihi ve Edebi Bir Kaynak Olarak Gürbüz Türk Çocuğu Şiirleri - Sarıkaya, Makbule (2023)
Bu eser, okullarda belirli gün ve haftalarda öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu zengin bir şiirler seçkisi sunmanın yanında, uzun zamandır milli hafızamızda bulunduğu halde gün yüzüne pek çıkmayan bu şiirleri genel okuyucuyla buluşturmak görevini de yerine getirecektir.