Türkçe Eğitiminde Temel Kavramlar - Ogur, Erol; Çelik, Handan; Çetin, Didem; Özkaya, Perihan Gülce; Erdal, Kelime; Baştürk, Şükrü; Çanaklı, Levent Ali; Eroğlu, Süleyman; Armut, Mustafa (2023)
Türkçe eğitimi eğitim bilimleri, edebiyat, yabancı dil öğretimi ve daha farklı disiplinlerden beslenen bir alandır. Bu doğrultuda içeriğinde farklı disiplinlere ve konu başlıklarına ait kavramları barındırmaktadır. “Türkçe Eğitiminin Temel Kavramları” kitabı, Türkçe eğitimindeki temel kavramları tanıtmak ve alana ilgi duyanlara kaynak olmak amacıyla hazırlanmıştır.