Coğrafyada Güncel Araştırmalar I - Güngör, Şenay; Adıgüzel, Aslı Deniz; Korkmaz, Ahmet; Bozkurt, Yasemin; Adıgüzel, Fatih; Doğan, Mesut; Dağlı, Dündar; Çağlıyan, Ayşe; Gariğağaoğlu, Nuriye; Özdemir, Hüseyin Melih; Hadimli, Halil; Türkmen, Ercan; et al. (2023)
Türkiye’nin farklı üniversitelerinde görev yapan coğrafyacılar tarafından çeşitli konularda icra edilen çalışmaların bir araya toplandığı “Coğrafyada Güncel Araştırmalar I” başlıklı kitap 10 bölümden oluşmaktadır. Kitapta coğrafyanın çeşitli konularına değinilmiş olup, başta coğrafyacılar olmak üzere sosyal bilimler alanında çalışmalar gerçekleştirecek öğrencilerin istifade edebileceği bir kaynak oluşturulması amaçlanmıştır.