Güncel Tıbbi Biyoloji ve Genetik Çalışmaları V - Kolaç, Umut Kerem; Özdemir Kanat, Ayşenur; Akpulat, Uğur; Adıgüzel, Fethi Caner; Kavak Yıldırım, Hacer; Türk, Seval; Daş, Dilek; Tekdöş Demircioğlu, Demet; Dedeakayoğulları, Huri; Nacarkahya, Gülper; Kazancı, Ferah; Arıkan, Yunus (2023)
Akademisyen Yayınevi yöneticileri, yaklaşık 30 yıllık yayın tecrübesini, kendi tüzel kişiliklerine aktararak uzun zamandan beri, ticarî faaliyetlerini sürdürmektedir. Anılan süre içinde, başta sağlık ve sosyal bilimler, kültürel ve sanatsal konular dahil 2700’ü aşkın kitabı yayımlamanın gururu içindedir. Uluslararası yayınevi olmanın alt yapısını tamamlayan Akademisyen, Türkçe ve yabancı dillerde yayın yapmanın yanında, küresel bir marka yaratmanın peşindedir.