Bâkûlî’nin Hayatı, İlmî Kişiliği ve Cevâhiru’l-Kur’ân ve Netâicu’s-San‘a Adlı Eseri - Geylani, Mahfuz (2023)
Bu çalışmada, Dr. Mahfuz Geylani tarafından kaleme alınan \"Bâkûlî'nin Hayatı, İlmî Kişiliği ve Cevâhiru'l-Kur'ân ve Netâicu's-San'a Adlı Eseri\" kitabı incelenmiştir. Kitap, Akademisyen Kitabevi A.Ş. tarafından basım, yayın ve satış haklarına sahip olup, izin alınmadan çoğaltılamaz, basılamaz ve dağıtılamaz. Kitapta yer alan tablo, şekil ve grafikler de ticari amaçlarla kullanılamaz. Kitap, T.C. Kültür Bakanlığı bandrolü ile satılmaktadır. Kitabın genel dağıtımı Akademisyen Kitabevi A.Ş. tarafından yapılmaktadır. Kitap, din bilimleri alanında yer almaktadır ve yazarın ORCID iD numarası 0000-0001-6148-4342'dir. Kitabın sayfa ve kapak tasarımı Akademisyen Dizgi Ünitesi tarafından yapılmıştır. Kitabın Bisac Code'u REL000000'dir ve DOI numarası 10.37609/akya.2793'tür. Kitabın önsözünde dilbilimsel tefsir kavramı hakkında bilgiler verilmiştir. Çalışma, bir giriş ve iki bölümden oluşmaktadır. Giriş kısmında dilbilimsel tefsir hakkında genel bilgiler yer almaktadır. In this study, the book \"The Life, Scientific Personality of Bâkûlî, and the Work Titled Cevâhiru'l-Kur'ân ve Netâicu's-San'a\" written by Dr. Mahfuz Geylani has been examined. The book is published, distributed, and sold by Akademisyen Kitabevi A.Ş. and cannot be reproduced, printed, or distributed without permission. The tables, figures, and graphics included in the book cannot be used for commercial purposes. The book is sold with the official seal of the Ministry of Culture and Tourism of the Republic of Turkey. The general distribution of the book is carried out by Akademisyen Kitabevi A.Ş. The book is in the field of religious sciences and the author's ORCID iD number is 0000-0001-6148-4342. The page and cover design of the book is done by Akademisyen Dizgi Ünitesi. The Bisac Code of the book is REL000000 and the DOI number is 10.37609/akya.2793. Information about the concept of linguistic interpretation is provided in the preface of the book. The study consists of an introduction and two chapters. The introduction part includes general information about linguistic interpretation.