Karşılaştırmalı Edebiyat, Kuram ve Uygulama - Özen, Özlem; Türk, M. Taner; Gündüz, Atalay; Bölükmeşe, Engin; Vatansever, Gökay; İlkılıç, Süreyya; Üstün Kaya, Senem; Özyön, Arzu; Yağlı, Ali; Uyurkulak, Serhat (2023)
Bu Kitap, Karşılaştırmalı Edebiyat alanında lisans ve lisansüstü öğrenim gören öğrenciler için bir başvuru kaynağı olmanın yanında, disiplinin içinde yer alan akademisyenler, araştırmacılar ve edebiyat severler için de keyifli bir okuma sağlayacaktır.