Medya ve Kültür Odağında İletişim - Durmuş, Yasemin; Göztaş, Aylin; Koluaçık, İhsan; Kula, Nesrin; Akşit, Onur; Dut, Beyza; Özbek, Fatih; Demir, Ümit; Özdestici, Selin; Gürocak, Tolga; Demir, Mehmet; Yalçın, Sevda; et al. (2023)
Bu kitapla, medyada reklam stratejilerinden yapay zekâ programlarının yarattığı algıya, aktivist sinemadan absürt komedi gibi eleştirel medya araçlarına, siyasal iletişimden vatandaşlık temsiline ve kültürel mirasa kadar birçok konuda sorunların tanımlanması ve mevcut durumun resmedilmesi ile alana güçlü katkılar sağlanması amaçlanmıştır.