İşletmelerde Güncel Paradigmalar - Haseki, Murat İsmet; Avşar, İlker İbrahim; Çetinkaya, Cihan; Özmen, Cemile Gökçe; Gündüz, Selim; Oğuz, Sibel; Buzcu, Zafer; Çetinkaya, Erhan; Pelit, İrem; Bozkurt, Alper (2023)
21. yüzyılın dinamik ortamında iş ve yönetim dünyası köklü bir dönüşüm yaşamaktadır. Teknolojik gelişmelerin hızlı temposu, küreselleşme ve değişen toplumsal değerler, işletmelerdeki uygulamalara dair bizlere farklı bakış açısı gerektiren yeni yaklaşımlar sunmaktadır. “İşletmelerde Güncel Paradigmalar” başlıklı bu kitap çalışması işletmelerin değişen rekabetçi iş ortamındaki mevcut durumunu tanımlayan çağdaş teorileri ve yeni uygulamaları keşfederek özellikle teknolojideki değişimin işletmeler üzerindeki dönüştürücü etkisini ve bu evrimin farklı alanlardaki yansımalarını ele almayı amaçlamaktadır.