21. Yüzyılın Modern İlaç Taşıyıcı Sistemleri - Altay Benetti, Ayça; Arpaç Birro, Büşra; Eren Böncü, Tuğba; İlhan, Miray; Öztürk, Maide; Topal, Gizem Rüya; Türkmen, Ömer; Üner, Burcu; Amasya, Gülin (2023)
Bu kitabın İlaç teknolojisi alanına ilgi duyan akademisyen ve öğrencilerin yanı sıra ilaç sanayinde Ar-Ge bölümü çalışanlarına da yararlı olmasını dileriz.