Eklem Ağrılarına Yenilikçi Çözümler - Menekşe, Serdar (2023)
Bu kitap, eklem ağrılarına yenilikçi çözümler sunan bir kaynaktır. Yazar Dr. Serdar Menekşe, ortobiyolojiklerin kas-iskelet sistemi alanında giderek artan bir ilgi gördüğünü belirtmektedir. Ortobiyoloji, biyolojik maddelerin enjeksiyon yoluyla lokal olarak uygulanmasıyla minimal invaziv bir tedavi yaklaşımı sunmaktadır. Kitap, kan türevleri ve çeşitli dokulardan elde edilen hücrelerin kullanımını ele almaktadır ve bu tedavilerin iyileşme sürecini hızlandırmada etkili olduğunu vurgulamaktadır. \"Eklem Ağrılarına Yenilikçi Çözümler\" kas-iskelet sistemi patolojilerinin tedavisinde etkili seçenekler sunmaktadır. Kitap, mevcut kanıtlarla birlikte kas, bağ, tendon ve kemiklerin tedavisinde enjekte edilebilir tedavilerin önemini vurgulamaktadır. Bu kitap, eklem ağrılarına çözüm arayan tıbbi profesyoneller için önemli bir kaynak olabilir.This book is a source that offers innovative solutions for joint pain. The author, Dr. Serdar Menekşe, states that orthobiologics are gaining increasing interest in the field of musculoskeletal system. Orthobiology provides a minimally invasive treatment approach by applying biological materials locally through injections. The book discusses the use of blood derivatives and cells obtained from various tissues, emphasizing their effectiveness in accelerating the healing process. \"Innovative Solutions for Joint Pain\" provides effective options for the treatment of musculoskeletal system pathologies. The book highlights the importance of injectable treatments in the treatment of muscles, ligaments, tendons, and bones, along with the current evidence. This book can be an important resource for medical professionals seeking solutions for joint pain.