Harpten Sonra Türkleri Yükseltelim - Önem, Murat Yusuf (2023)
Eser transkribe edilirken büyük oranda metne sadık kalınsa da okunabilirliği artırmak için (özellikle eklerin kök ile gövdeye uyumu ve birleşik kelimelerin yazımı hususunda) günümüz Türkçesine yakınlık esas alınmıştır.