Portal Hipertansiyon ve Cerrahi Tedavisi - Dalgıç, Aydın (Genel Cerrahi Staj Dersleri, 2024)
Bu bölüm; Portal Hipertansiyonun tanımı, etyolojik etkenleri, sınıflandırması ve tedavi yöntemleri konularında, Tıp Fakültesi öğrencileri ve erken dönem Genel Cerrahi Asistanları için belirli bilgiler içermektedir. Bu konuda daha ayrıntılı bilgi ihtiyacı bulunan okuyucular için, bölüm sonunda referans kaynaklar belirtilmiştir.