Safra Kesesi ve Safra Yollarının Hastalıkları - Dalgıç, Aydın (Genel Cerrahi Staj Dersleri, 2024)
Bu bölümde karaciğer içi ve karaciğer dışı safra yolları ile safra kesesi hastalıklarından, tanı ve tedavi yöntemlerinden; 4. sınıf Tıp Fakültesi Öğrencilerinin bilmesi gerektiği ölçülerde bahsedilmiştir. Konu için ayrıntılı bilgiye bölüm sonunda verilen kaynaklardan ulaşılabilinir.