Cerrahide Yenilikçi Uygulamalar - Özcan İlçe, Arzu (Cerrahi Hemşireliği ve Bakım En İyi Bakım Uygulamaları, 2024)
Yenilikçilik, yeni düşüncelerin, değer yaratan sonuçlara dönüştürüldüğü bir süreçtir. Teknolojik yenilikler ile devinimin çok hızlı gerçekleştiği, “hayal çağı” da diyebileceğimiz bu çağda, 3D hatta 4D teknolojisi, hologram ile navigasyon gibi çok yeni kavramlar cerrahiyi geliştirmeye ve bizi şaşırtmaya devam etmektedir.Innovation is a process in which new ideas are transformed into results that create value. This age, which we can also call the "age of imagination", where technological innovations and motion occur very quickly, continues to improving surgery and surprise us with many new concepts such as 3D and even 4D technology, hologram navigation.