Grafik Tasarımda Akademik Araştırmalar 2 - Uslu, Yaşar; Yücelen, Bora Bekir; Diksoy, İlhami and İnanlı, Aslı and Demirkale Kukuoğlu, Oya Cansu and Güney Türkeç, Aysel and Yıldız, Münire and Dedeoğlu, Şerafettin (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-