Cerrahi Hemşireliği ve Bakım En İyi Bakım Uygulamaları - Altınbaş, Yasemin; Kırtıl, İnci and Kula Şahin, Sennur and Öztekin, Aykut and Kuzu, Müslüm and Soyer Er, Özlem and Yeşilyurt, Maide and Yüksel, Serpil and Ay, Ali and Aydın Sayılan, Aylin and Görücü, Rabia and Üstündağ, Hülya and Sucu Dağ, Gülten and Yıldızeli Topçu, Sacide and Temiz, Zeynep and Timurtaş, Meral and İşci, Emre and Totur Dikmen, Burcu and Ciğerci, Yeliz and Pınarkaya Özpınar, Esra and Gök, Fadime and Erdağı Oral, Semra and Yıldırım, Nazmiye and Kalyoncu, Nesiba and Öztürk Şahin, Özlem and Kütahyalıoğlu, Nesibe Sümeyye and Taşdelen, Yeliz and Erkut, Zeynep and Aközlü, Zeynep and Kar Şen, Gülcan and Nargiz Koşucu , Sibel and Özkan Şat, Sultan and Akbaş, Pınar and Dürüst Sakallı, Gülcan and Gezginci, Elif and Vural, Fatma and Özer Özlü, Nazife Gamze and Tosun, Hale and Tosun, Ayşe and Karaveli Çakır, Selda and Köse, Gülşah and Dikmen Aydın, Yeşim and Katran, Hamdiye Banu and Aksoy, Nilgün and Taşdemir, Deniz and Temür, Büşra Nur and Akçay, Kezban and Ayhan, Hatice and Yılmaz Güven, Durdane and Özcan İlçe, Arzu and Kanat, Canan and Altun Uğraş, Gülay and Özmen, Tarık and Contarlı, Nurcan and Onan, Nevin (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-