Olgularla Nörolojik Yoğun Bakım - Çubuk, Can; Demir, Turgay; Aydın, Kaniye; İnal, Seza and Kibar, Filiz and C. İnal, Tamer and Kaya, Ömer and Dik, Berkay and Akgül, Erol and Aslan Kara, Kezban and Elçin Ateş, Başak and Bilen Onan, Hasan and Ertürk, Ahmet Yusuf and Yıldız, Gizem and Cemaloğlu, Duran and Yılmaz, Selen and Zeynalova, Rana and Gök, Mehmet Gökhan and Doğan, Ömer and Çetinkaya, Ferhat (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-