Güncel Ortopedi ve Travmatoloji Çalışmaları VI Menisküs ve Diz Çevresi Bağ Yaralanmalarında Güncel Yaklaşımlar - Koçak, Soner; Yalçınkaya, Abdülkadir; Öner, Süleyman Kaan; Ateş, Erdem; Şibar, Kemal; Dirlik, Günbay Noyan; Günaydın, Fatih; Özel, Volkan; Gökmen, Mehmet Yiğit; Kır, Mustafa Çağlar; Kılınç, Öner; Demirtaş, İdris (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-