Güncel Acil Tıp Çalışmaları V (Bahar) - Doğantekin, Halil; Yarkaç, Akif; Yorulmaz, Fatma; Şirin, İlker and Yıldırım, Nuri Hakan and Arslan, Şenol and Doru, Halil İbrahim and Akpınar, Furkan (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-