Eczacılıkta İşletme ve Yönetim - Erdoğan, Özlem Nazan; Uzun, Mehmet Barlas; Bilgener, Emrah; Aksu, Neşe Buket; Özkaya, Yağmur; Üstel, İsmail and Sakınç, S. Öznur and Özçelikay, Gülbin and Parsana, Benan and Çalıkuşu, Ayça Nilüfer and Özkaya, Yağmur and Arslan, Miray and Şar, Sevgi and Coşkun, Ronayı and İlbars, Hilal and Sakınç, S. Öznur and Sözen Şahne, Bilge and Eren, Rumeysa and Gülpınar, Gizem and Ulutaş Deniz, Elif and Kıran, Bülent and Karaca, Elif Gizem and Bulmuş, Gökberk and Tarhan, Nilay and Özcömert Coşkun, G. Hale and Çağ, Ayşenur (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Eczacılık mesleği, sürekli olarak sağlık, teknoloji ve hastaların ihtiyaçlarındaki ilerlemeler tarafından şekillendirilen dinamik bir evrim içindedir. Bu sürekli değişen zeminde, son yıllarda eczacılık mesleği hasta odaklı uygulamalar merkezinde tekrar yapılanırken, yönetim becerilerinin önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Bu kitap, eczacılık mesleğinin değişen doğası ile yönetim becerileri arasındaki hayati ilişkiyi aydınlatmaya çalışmaktadır.