Toplum Ruh Sağlığı Hizmetleri - Öztürk, Saniye (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitap, toplum ruh sağlığı hizmetleri konusunda klinik tecrübeleri paylaşan Uzm. Hemşire Saniye Öztürk tarafından yazılmıştır. Kitap, Akademisyen Kitabevi AŞ tarafından yayımlanmış olup, Ankara’da bulunan genel dağıtım adresinden temin edilebilir. Kitap, toplum ruh sağlığı hizmetlerine ilişkin bilgileri içermektedir ve bu alanda çalışan sağlık profesyonelleri için kaynak olarak kullanılabilir. Ancak, kitaptaki bilgilerin sadece lisanslı tıbbi çalışanlar için olduğu ve profesyonel tıbbi danışmanlık veya tıbbi tanı amacıyla kullanılmaması gerektiği belirtilmektedir. Kitap, ilaçların veya kimyasalların reçete edildiği durumlarda üretici tarafından sunulan güncel ürün bilgilerinin kontrol edilmesi gerektiğini vurgulamaktadır. Ayrıca, kitabın yazarı, yayıncısı ve diğer ilgili tarafların, kitaptaki bilgilere dayalı olarak yapılan uygulamalardan sorumlu olmadığı ifade edilmektedir. Kitap, toplum ruh sağlığı merkezlerinde çalışanlara ve ruhsal sorunları olan hastalara yönelik bilgiler içermektedir. This book is written by Specialist Nurse Saniye Öztürk, sharing clinical experiences on community mental health services. The book is published by Akademisyen Kitabevi AŞ and can be obtained from the general distribution address located in Ankara. The book contains information on community mental health services and can be used as a resource for healthcare professionals working in this field. However, it is stated that the information in the book is intended for licensed medical professionals only and should not be used for professional medical consultation or diagnosis purposes. The book emphasizes the need to check the current product information provided by the manufacturer in cases where medications or chemicals are prescribed. Additionally, it is stated that the author, publisher, and other relevant parties are not responsible for practices based on the information in the book. The book contains information for professionals working in community mental health centers and for patients with mental health problems.