Tüm Yönleriyle Dil ve Konuşma Bozukluklarında Değerlendirme - Sezgin, M. Emre; Yılmaz, Ayşegül; Arslan, Berkay; Ayas, Harun; Berber Çiftci, Hilal; Barmak, Elife; Atabay İleri, Özden and Atila Çağlar, Nazmiye and Çıldır, Bünyamin and Kara, İlkem and Altınsoy, Aslı and Karalı, Fenise Selin and Karaman, Müzeyyen and Ergünal Köse, Banu and Bengisu, Serkan and Özer, Cem and Nergiz, Tuğçe and Fırat, Şeyda and Çetiner, M. Fatih and Seylan, Gökhan and Fırtına, Sinem and Kutlu, Aslı (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
-