Kanser ve Enfeksiyon - Alyıldız, Neşe; Alan, Murat; Güçlü Kantar, Taliha; Teksöz, Duygu; Aydın, Asım Armağan; Öner, İrem and Ellez, Halil İbrahim and Türkel, Recep and Biter, Sedat and Buğday, İrfan and Çakan Demirel, Burçin and Gökçek, Savaş and Karadağ, Yüksel and Cengiz, Muhammet and Özdemir, Melek and Şancı, Pervin Can and Aksoy, Yunus and Özalp, Faruk Recep and Aydınalp Camadan, Yasemin and İnci, Fatih and; t, Dilek and; ez, Hatice Kübra and; nsoy Cengiz, Ayşe and; i, Ahmet Kürşad and; er, Mehmet and; lu Rüzgar, Hatice and; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
-