Fizik Tedavi ve Rehabilitasyonda Güncel Konular II - Ilgın, Duygu; Büyük, Ferda; Çiğdem Karaçay, Başak; Demir Karakılıç, Gülseren; Metin, Emine; Başkurt, Ferdi; Şahingöz Bakırcı, Esra; Karıksız, Mesut; Tarihçi Çakmak, Elif; Sarıhan, Köksal; Taş, Nurmuhammet; İş, Enes Efe and Sezikli, Selim and Medin Ceylan, Cansın (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Akademisyen Yayınevi yöneticileri, yaklaşık 30 yıllık yayın tecrübesini, kendi tüzel kişiliklerine aktararak uzun zamandan beri, ticarî faaliyetlerini sürdürmektedir. Anılan süre içinde, başta sağlık ve sosyal bilimler, kültürel ve sanatsal konular dahil 2700’ü aşkın kitabı yayımlamanın gururu içindedir. Uluslararası yayınevi olmanın alt yapısını tamamlayan Akademisyen, Türkçe ve yabancı dillerde yayın yapmanın yanında, küresel bir marka yaratmanın peşindedir.