Güncel Genel Cerrahi Çalışmaları V - Buzkan, İlke Aktuğ and Kamburoğlu, Muhammet Burak and Pekşen, Çağhan and Yiğit, Banu and Çitgez, Bülent and Ekici, Mehmet Fatih and Taş, Muhammed Alperen and Keskinkılıç Yağız, Betül and Barut, Bora and Açık, Cihangir and Açık, İlayda and Ertekin, Süleyman Çağlar and Dalda, Yasin and Ülker, Melike and Yıldırım, Ali Cihat and Altan Kuş, Aylin and Buzkan, Dicle (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Akademisyen Yayınevi yöneticileri, yaklaşık 30 yıllık yayın tecrübesini, kendi tüzel kişiliklerine aktararak uzun zamandan beri, ticarî faaliyetlerini sürdürmektedir. Anılan süre içinde, başta sağlık ve sosyal bilimler, kültürel ve sanatsal konular dahil 2700’ü aşkın kitabı yayımlamanın gururu içindedir. Uluslararası yayınevi olmanın alt yapısını tamamlayan Akademisyen, Türkçe ve yabancı dillerde yayın yapmanın yanında, küresel bir marka yaratmanın peşindedir.