Güncel Anesteziyoloji ve Ağrı Çalışmaları VIII - Aktaş Yıldırım, Serap; Yıldırım, İlker and Duran, Harun Tolga and Demirhan Kutlusoy, Sevgi and Aydın, Ahmet and Dinç, Veysel and Kazancıoğlu, Leyla and Batçık, Şule and Torun Göktaş, Ayşegül and Sabuncu, Ülkü and Çoşar, Mehmet Ali and Gölboyu, Birzat Emre and Zengin, Emine Nilgün and Kaya, Samet Sancar and Azarabadi, J. M. and Ergenç, Merve and Bozkurt, İsmail and Özten, İrem and Saraçoğlu, İsmail and; urt Biçer, Firdevs Tuğba (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Akademisyen Yayınevi yöneticileri, yaklaşık 30 yıllık yayın tecrübesini, kendi tüzelkişiliklerine aktararak uzun zamandan beri, ticarî faaliyetlerini sürdürmektedir.Anılan süre içinde, başta sağlık ve sosyal bilimler, kültürel ve sanatsal konular dahil 2700’ü aşkın kitabı yayımlamanın gururu içindedir. Uluslararası yayınevi olmanın alt yapısını tamamlayan Akademisyen, Türkçe ve yabancı dillerde yayın yapmanın yanında, küresel bir marka yaratmanın peşindedir.