Çocuk Nörolojisi Pratiğinde Kök Hücre Multidisipliner Yaklaşım - Uçar, Sümeyye; Ülger, Harun; Önder, Gözde Özge; Cengiz Mat, Özge; Tosun Üstün, Canan; Tosun Dinç, Gökçen; Dinç, Gökçen; Bitgen, Nazmiye; Baran, Münevver; Kalkan, Kübra Tuğçe; Göktepe, Özge; Bolat, Demet; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitapta kök hücre ve klinik kullanımı alanlarında uzman bilim insanlarınca ele alınmıştır.