Karşılaştırmalı Edebiyat, Kuram ve Uygulama - Özen, Özlem; Türk, M. Taner; Gündüz, Atalay; Bölükmeşe, Engin; Vatansever, Gökay; İlkılıç, Süreyya and Üstün Kaya, Senem and Özyön, Arzu and Yağlı, Ali and Uyurkulak, Serhat (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu Kitap, Karşılaştırmalı Edebiyat alanında lisans ve lisansüstü öğrenim gören öğrenciler için bir başvuru kaynağı olmanın yanında, disiplinin içinde yer alan akademisyenler, araştırmacılar ve edebiyat severler için de keyifli bir okuma sağlayacaktır.