Medya ve Kültür Odağında İletişim - Durmuş, Yasemin; Göztaş, Aylin; Koluaçık, İhsan and Kula, Nesrin and Akşit, Onur and Dut, Beyza and Özbek, Fatih and Demir, Ümit and Özdestici, Selin and Gürocak, Tolga and Demir, Mehmet and Yalçın, Sevda and Tos, Onur and Tos, Harika (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitapla, medyada reklam stratejilerinden yapay zekâ programlarının yarattığı algıya, aktivist sinemadan absürt komedi gibi eleştirel medya araçlarına, siyasal iletişimden vatandaşlık temsiline ve kültürel mirasa kadar birçok konuda sorunların tanımlanması ve mevcut durumun resmedilmesi ile alana güçlü katkılar sağlanması amaçlanmıştır.