Şiddetin Sineması - Çekemci, Eda; Torun, Ayla; Çipe, A. Kemâl; Özçimen, Eylem; Kurtiş, Burcu (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu çalışma, şiddetin sinemada var oluş alanlarını, yöntemlerini saptamaya çalışan, filmlerdeki şiddete farklı açılardan bakmaya çalışan mütevazı yazılardan oluşmaktadır.