NAZİLLİ: Doğa, Kültür Turizm (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Elinizdeki bu kitap, Nazilli’ye olan sevgimizi ve bağlılığımızı Cumhuriyetimizin 100. Yılında yansıtmak amacıyla yazılmış bir anıdır. Okuyucuları bir keşif yolculuğuna çıkaran bu kitap; benzersiz güzellikleri, somut ve somut olamayan kültürel mirası ile sadece ülkemizde yaşayan konukları değil aynı zamanda Nazilli’yi ziyaret eden yabancı konuklarımıza da değerli bilgiler veren bir rehber kitap özelliği taşımaktadır.