21. Yüzyılın Modern İlaç Taşıyıcı Sistemleri - Altay Benetti, Ayça; Arpaç Birro, Büşra; Eren Böncü, Tuğba; İlhan, Miray and Öztürk, Maide and Topal, Gizem Rüya and Türkmen, Ömer and Üner, Burcu and Amasya, Gülin (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitabın İlaç teknolojisi alanına ilgi duyan akademisyen ve öğrencilerin yanı sıra ilaç sanayinde Ar-Ge bölümü çalışanlarına da yararlı olmasını dileriz.