Beslenme ve Hemşirelik - Toğuç, Hakan; Sarpdağı, Yakup; Sir, Özkan; Kaplan, Ebubekir; Fırat, Mustafa Özkan; Bozkurt, Tubay; Özçelikçi, Büşra; Aksu, Burcu Merve; Ekici, Merve (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitap, sağlık profesyonellerine, besin ve beslenme alanına ilgi duyan uzmanlara ve toplumun her kesimine sağlıklı beslenme konusunda bilgi sunma ve sağlıklı besin seçimleri yapma konusunda yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Kitaba katkı sağlayan meslektaşlarımızın en büyük beklentisi, beslenme ve hemşirelik alanında bilgi kirliliğinin azaltılmasına katkıda bulunmaktır.