Tıbbi Görüntüleme Yöntemleri (Tarihçe-İnceleme Yöntemleri-Temel Prensipler -İleri Uygulamalar- Radyasyondan Korunma, Yönetim- Maliyet- İletişim) - Başekim, C. Çınar; Çırak, Zehra Deniz; Aras, Serhat; Yıldırım, Gülsüm; Cıbıroğlu, Esin; Takkasız, Binnaz; Bükte, Yaşar; Emir, Sevde Nur; Avcı, Mehmet Taha; Okçu Sayı, Ayşe Nur; Yakıncı, Derya Büşra; Saygı Bacanak, Merve; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
-