Epidemiyoloji, Biyoistatistik, Koruyucu Hekimlik ve Halk Sağlığı - Şahinöz, Saime; Torun, Perihan; Arıkan, İnci and Uğraş Dikmen, Asiye and Yılmazel, Gülay and Orman, Mehmet Nurullah and Suner Karakülah, Aslı and Doğan, İsmet and Sığırlı, Deniz and Gözükara Bağ, Harika Gözde and Korkmaz, Selçuk and Zararsız, Gökmen and Yılmaz Işıkhan, Selen and Göçer, Şemsinnur and Metintaş, Selma and Balcı, Elçin and Gün, İskender and Borlu, Arda and Güneş, Gülsen and Akın, Levent and Özkan, Seçil and Ayoğlu, Ferruh Niyazi and Sünter, Ahmet Tevfik and Soylar, Pınar and Genç, Metin and Odabaş, Deniz and Öztürk, Mustafa and Gökler, Mehmet Enes and Çetinkaya, Fevziye and Okyay, Pınar (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
-